top of page
Achtergrond website.jpg

GEZONDHEID IS GEEN DOEL MAAR EEN MANIER VAN LEVEN

REBUILD YOUR MIND, BODY AND LIFE

About

Hallo en Welkom

Heel fijn om je op de site te mogen verwelkomen. Je bent een stap dichter bij het verbeteren van je gezondheid en een leven zoals jij het wilt.

We geven vandaag de dag hartstochtelijk om gezondheid maar al te vaak laten we onze gezondheid afhankelijk zijn van 'pillen voor elke ziekte'.  Wetenschappelijk onderzoek blijft aantonen dat veel van onze gezondheidsproblemen en ziekten in verband kunnen worden gebracht met onze drukke moderne levensstijl, waarin we steeds afhankelijker worden van sneller.

1.1.2 Quote-afbeelding middenste kader.J

Dit omvat snel kant-en-klaar eten, snellere levensstijlen, minder slaap en een stijgend stressniveau.  Dit alles heeft tot gevolg dat er minder resultaten worden geboekt en dat de gezondheid in het gedrang komt - met inbegrip van het verhoogde risico op (chronische) ziektes zoals diabetes type 2, hartziekten en kanker. Het is tijd om een einde te maken aan de 'no pain - no gain' cultuur en onze gezondheid nu weer onder controle te krijgen, zodat we vandaag en ver in de toekomst de vruchten kunnen plukken.

We kunnen niet blijven geloven dat het oké is om onszelf te verdringen boven wat de natuur heeft bedoeld en dat we wel vanzelf 'in orde zullen zijn' als we onze ongezonde levensstijl negeren. We zijn geen machines. 
We leven vandaag de dag in een maatschappij waar we denken dat 'IK' op de een of andere manier als egoïstisch wordt beschouwd.

Tijd om de manier waarop je denkt en de manier waarop je je voelt en dus de resultaten die je bereikt te gaan aanpakken. Door te luisteren naar je innerlijke zelf, samen doelen te stellen en samen vanuit een andere invalshoek te kijken naar enkele sleutelgebieden in je leven, kun je de manier waarop je denkt, de manier waarop je je voelt en dus de resultaten veranderen. Hierbij kan een persoonlijke coach ondersteuning bieden.

DE 3 PIJLERS WAAR JC'S COACHINGATELIER OP FOCUST ZIJN

1.2.1 Afbeelding linkse kader onderaan.j

POSITIEVE MINDSET

1.2.2 Afbeelding middenste kader onderaa

GEZONDE VOEDING

1.2.3 Afbeelding rechtse kader onderaan.

VOLDOENDE BEWEGING

gezondheid is de eerste vorm van rijkdom

Contact
bottom of page